Виіздні заняття на підприємстві – це можливість побачити як теорія працює в реальних умовах!

Історія про те, як студенти якщо чогось захочуть – зможуть все!

На заваді не буде ані ранній час, ані відстань в кілька сотень кілометрів, ані погода…

4 грудня у викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів ННІХТ та здобувачів спеціальності 181 Харчові технології ранок розпочався о 4-й з подорожі за враженнями та практичними знаннями до сучасного молокопереробного підприємства ПАТ «Дубномолоко».

Дякуємо керівництву та співробітникам «Дубномолоко» за теплу зустріч, за знання та відкритість !

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *